Dyqani Online

Ne mundohemi gjithmone qe klienti te kete sherbimin me te mire te mundshem, duke gjetur zgjidhje sipas nevojave dhe kerkesave.
Te gjitha produktet tona jane prodhuar ne ambjente te paster nga tymi duhanit, lageshtira, ose kafshet.
Posta eshte falas dhe porosite postohen nepermjet Postes Shqiptare 2-5 dite nga pagesa.
Ju lutemi mos hesitoni te na kontaktoni nese keni pyetje.

Qilim leshi i bardhe, i punuar me dore
$250
Qilim leshi i bardhe, i punuar me dore

Permasat: 130cm x 64cm
Ngjyra: E bardhe
Stili: Motive te huazuara nga qilima Persiane
Rajoni: Kukes, Shqiperi
Materiali: 100% lesh
Baza: Pambuk
Prodhuar: 2015
Pesha: 2.4kg
Dendesia e lidhjeve: 40.000 lidhje/m2
Pushi: 12 mm I gjate

Ky qilim eshte prodhuar me lesh te kualitetit te larte, nga dele te rraces Ruda.
Baza eshte pambuk e endur me dore.

Qilim leshi blu, i punuar me dore
$250
Qilim leshi blu, i punuar me dore

Permasat: 120cm x 64cm
Ngjyra: Blu
Stili: Motive te huazuara nga qilima Persiane
Rajoni: Kukes, Shqiperi
Materiali: 100% lesh
Baza: Pambuk
Prodhuar: 2015
Pesha: 2.4kg
Dendesia e lidhjeve: 40.000 lidhje/m2
Pushi: 12 mm I gjate

Ky qilim eshte prodhuar me lesh te kualitetit te larte, nga dele te rraces Ruda.
Baza eshte pambuk e endur me dore.

Qilim leshi i bardhe me motive popullore, i punuar me dore
$280
Qilim leshi i bardhe me motive popullore, i punuar me dore

Permasat: 100cm x 78cm
Ngjyra: E bardhe
Stili: Motive te tradicionale te veshjeve popullore Shqiptare.
Rajoni: Kukes, Shqiperi
Materiali: 100% lesh
Baza: Pambuk
Prodhuar: 2014
Pesha: 3.2kg
Dendesia e lidhjeve: 32.000 lidhje/m2
Pushi: 13 mm I gjate

Ky qilim eshte prodhuar me lesh te kualitetit te larte, nga dele te rraces Ruda.
Baza eshte pambuk e endur me dore.